top of page

Ann-Helen Børufsen, kunstner.

Jeg er Ann-Helen Børufsen, oppvokst i Oslo, bor og arbeider i Mandal.  Kunst i mange former har vært en veldig viktig del av livet mitt helt siden jeg var barn. For mange år siden grunnla jeg Salige Lavendel og har tegnet/malt bilder som ble til kortkolleksjoner som selges i interiør og blomsterbutikker rundt omkring i landet.

Koronapandemien fikk også konsekvenser for meg, da det har vært vanskelig/umulig å få levert papiret jeg trenger for å produsere kortkolleksjonene. Derfor er det blitt nødvendig med en endring. Om endringen blir midlertidig eller ikke, får tiden vise. Men endringer kan jo også føre til nye og spennende prosjekter.

 

Nå skal muligheten brukes til å ha større fokus på originale arbeider og utstillinger. Jeg vil fortsatt ha kort og kunsttrykk tilgjengelig paralellt.

Arbeidene mine er figurative. Olje, akryl, akvarell og pastell er medier jeg ofte bruker. Linotrykk er jeg også glad i å arbeide med, jeg elsker det litt røffe ujålete uttrykket det skaper på papiret.

Papirskulpturer av planter og insekter begynte jeg med i 2020. De har vært på Norwegian made utstilling i 2021 og er i skrivende stund utstilt på Galleri ReGlow i Horten.

Følg meg gjerne på Instagram!

Takk for at du tok deg tid til å komme hit!

kunst 1.jpg

Contact Me

Takk for at du tar kontakt!

Ann-Helen Børufsen kunst

Salige Lavendel

bottom of page